Hoofddorp mist twee strafschoppen

  Sport

HOOFDDORP – Het zondagteam van SV Hoofddorp speelde 6 oktober in Uithoorn 2-2 tegen Legmeervogels. Trainer Jethro Abram en de fans zagen tot hun grote schrik dat twee keer een strafschop werd gemist.

Hoofddorp kreeg in de eerste klasse te maken met een ambitieuze tegenstander. Toch kon het team van Abram in de openingsperiode het betere spel laten zien. En er kwam een aantal kansen. Tegen de verhouding in werd het 1-0. Hoofddorp ging daarna nog meer op de aanval spelen. Mohamed Chih werd in het strafschopgebied gevloerd en de arbiter wees direct naar de stip. Chih nam de penalty, maar miste. En dat was jammer, want verder liet deze speler een goede indruk achter. Niet veel later kreeg Hoofddorp opnieuw een strafschop toen Soerenly de Vrede onderuit werd gelopen. Martijn Tjon-A-Njoek wist de bal wel achter de doelman te krijgen en het stond gelijk. Vlak voor de pauze wist Chih nog een goede kans te creëren, hij had echter pech met de afronding.

Tevreden

In de tweede helft bleef het spannend, beide teams gingen voor de volle winst. En opnieuw kreeg Hoofddorp een strafschop en deze keer was Tjon-A-Njoek niet in staat rustig te blijven. Tegen zijn oude club ging het mis. In de rebound kon Chih wel scoren. Na afloop waren beide teams tevreden met het punt, het was een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Meer berichten