FC VVC blij met eerste punt

  Sport

NIEUW VENNEP - Het zaterdagteam van FC VVC heeft 5 oktober in de derde klasse haar eerste winst eindelijk gepakt. De uitwedstrijd tegen Blauw Zwart eindigde in 2-3.

Het team van trainer Rick van IJzendoorn liet in Wassenaar een goede indruk achter. Het was een goede zet om spits Jaril Da Cruz weer in de basis te zetten. De snelle en gretige spits drukte een belangrijke stempel op het duel. Hij kon twee keer scoren en speelde met veel power.

Vlak voor tijd stond het nog gelijk. Kevin van Vilsteren kon na een goed opgezette aanval de winnende treffer scoren. Een grote opsteker voor VVC dat het de afgelopen weken niet makkelijk heeft gehad.

Plastic melkkannen

Buiten het veld was er nog een andere belangrijke oproep aan de leden en fans. Voorzitter Bob de Kleijn ''De kantine van onze club heeft dringend behoefte aan lege plastic melkkannen. Heeft u nog lege plastic melkkannen van 2 of 2,5 liter dan kunt u deze inleveren in de kantine achter de bar. We gebruiken de lege melkkannen om limonade te schenken voor de voetballende jeugdteams.''

Meer berichten