UNO valt te ver terug en verliest

UNO kan het niet bolwerken tegen VEW. Ook deze kans van een UNO-speler alleen voor de keeper wordt niet benut. (Foto: Rowin van Diest)

HOOFDDORP - UNO verloor zaterdag 19 oktober met 2-3 van VEW. Het team van trainer Adam Natadiningrat zakte in het tweede bedrijf te ver terug.

In de eerste helft ging het nog naar wens. De spelers wisten elkaar goed te vinden en er kwamen al snel kansen. De snelle Mischa de Wolff opende de score. De tegenstander uit Heemstede kwam steeds meer onder druk te staan en mocht blij zijn dat de doelman in vorm was. De fans van UNO zagen met plezier dat er bij de thuisploeg hard werk gewerkt en de spelers elkaar goed wisten te vinden. Het was dan ook terecht dat De Wolff nog voor de pauze de tussenstand op 2-0 bracht.

Minder spel

In de tweede helft werd het spel bij UNO beduidend minder. VEW kon al snel scoren en ging op jacht naar meer. De gelijkmaker viel, omdat de thuisploeg te weinig kracht achterin toonde. En het werd zelfs nog 2-3.

De derde nederlaag voor UNO op rij. De komende tegenstander is hekkensluiter SV Vogelenzang dat op 0 punten staat en tot op heden al veel treffers moest incasseren. Natadiningrat zal van manschappen ongetwijfeld eisen dat deze tegenstander wordt verslagen. UNO heeft 4 punten en zit in de staartgroep van de vierde klasse.