Zanger / accordeonist / gitarist Hans de Cock neemt zijn toeschouwers mee naar Parijs.
Zanger / accordeonist / gitarist Hans de Cock neemt zijn toeschouwers mee naar Parijs. ((Foto: PR))

Zondagmiddagpodium met 'Retourtje Parijs'

  Uit

WETERINGBRUG - Het Zondagmiddagpodium presenteert 14 april om 14.00 uur een Frans liedjesprogramma door zanger / accordeonist / gitarist Hans de Cock in dorpshuis De Kern aan de Lisserweg 1a in Weteringbrug.

Liedjes en een praatje door Hans de Cock

In de zang en het gitaar- en accordeonspel van Hans de Cock klinkt de sfeer van het Franse land door, waar de dingen best een dagje kunnen wachten als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En zijn stijl ademt dat ook uit; lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf overgaat in alweer een heerlijke Musettewals of een liedje van Gilbert Bécaud, Edith Piaf, Jacques Brel of Jean Ferrat.

Liefde

Al jaren is De Cock de betrouwbare reisleider voor een 'Retourtje Parijs'. Hij neemt de luisteraar mee naar het land van de zon, de rode wijn en de liefde. Veel bekende liedjes zingt hij in het Frans én in het Nederlands. En na een verkwikkend nachtje onder de bruggen van Parijs (gratis frisse lucht en stromend water) brengt hij zijn publiek veilig terug in Nederland. Alleen wanneer hij dan het lied 'Geef mij maar Amsterdam' besluit met 'Liever in Mokum zonder poen dan in Parijs met een miljoen', vragen de toeschouwers zichzelf af of hij dat nou echt meent...

Kaartverkoop

Kaarten (5 euro, inclusief koffie / thee) zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Informatie, reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde, 023-569 8873.

Meer berichten