Tom Jones Undercover in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Een acht man sterke band betreedt zondag 14 april het Shack podium aan de Schipholdijk om een eerbetoon te brengen aan de muziek van wereldster Tom Jones. Voor deze sessie hebben de muzikanten zich vooral laten inspireren door het 'Live in Las Vegas'-album. Naast alle 'reload-hits' zijn ook veel oude soul en rythm & blues te verwachten.

Vooral in de jaren '60 en '70 was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits, zoals 'It's Not Unusual', 'Delilah' en 'She's a Lady'.

Een leuk weetje; in de jaren '60 liet Tom Jones zich begeleiden door een paar jonge gasten die een legendarische ritmesectie vormden; Big Jim Sullivan op gitaar, John Rostill op basgitaar en Chris Slade op drums. John Rostill ging later bij The Shadows spelen, Big Jim Sullivan speelde op zo'n 750 platen als sessiemuzikant en Chris Slade kwam terecht bij AC/DC. De lat ligt dus hoog, maar sessieleider Chris van der Meer heeft een stel topmuzikanten om zich heen verzameld: drums - Chris van der Meer, zang - Ger Savelkoul, gitaar - Ulrich de Jesus, toetsen - Rik van der Ouw, basgitaar - Marc Tromp, saxofoon - Erwin van Wieringen, trombone - Lennart de Winter en trompet - Pier Borkent.

The Shack is op zondag 14 april open vanaf 15.00 uur. Tom Jones Undercover begint rond 16.00 uur. Toegang 10 euro.

Mirage

Maandag 22 april, tweede paasdag, mag The Shack, Mirage weer verwelkomen. Een fenomenaal eerbetoon aan Fleetwood Mac met de specifieke sounds, intonaties en podiumpresentatie die zo bepalend zijn voor het succes van Fleetwood Mac.

www.the-shack.info

Meer berichten