De band Mirage evenaart de muziek van Fleetwood Mac.
De band Mirage evenaart de muziek van Fleetwood Mac. ((Foto: PR))

Tweede Paasdag livemuziek in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Het wordt maandag 22 april in The Shack aan de Schipholdijk weer genieten van livemuziek, in het bijzonder voor de fans van Fleetwood Mac.

Mirage, a tribute to Fleetwood Mac

Mirage is op veler verzoek terug in The Shack. De band Mirage bestaat uit vijf uitmuntende muzikanten, die uit liefde voor Fleetwood Mac de koppen bij elkaar gestoken hebben om de gouden hits van weleer nieuw leven in te blazen. De specifieke sounds, intonaties en podiumpresentatie, die zo bepalend zijn voor het succes van de Amerikaanse superband Fleetwood Mac, worden feilloos geëvenaard. Ook de songs worden weergaloos vertolkt, onder andere door leadzangeres Chaja van der Heide met de van Stevie Nicks zo kenmerkende sound in nummers als 'Dreams', 'Rhiannon', 'Gipsy' of 'Sarah'. Dit alles gehuld in de bekende mysterieuze zwierige kledij en kachelpijp hoeden. Ook de van Christine Mc Vie bekende wonderschone nummers als 'Songbird' en 'You Make Lovin' Fun' worden fantastisch neergezet door toetseniste Louise van Sande Bakhuyzen. En natuurlijk passeren monumentale, emotioneel geladen nummers, zoals 'Tusk', 'Chain', 'Don 't Stop' en 'Go Your Own Way' de revue, waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt.

Het geheel wordt bijeengehouden door een krachtige ritmesectie, gevormd door de ex-Wild Romance drummer Guzz Genser en benjamin van de band, bassiste Joyce van der Hoorn. Dankzij deze topbezetting is een zeer indrukwekkende performance te verwachten. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen. Check dit via info@the-shack.info.

The Shack is tweede paasdag open om 15.00 uur, Mirage speelt vanaf 16.00 uur. Toegang is 10 euro.

Hucksters

Vrijdag 26 april: Hucksters, ook voor deze avond zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Mail naar info@the-shack.info voor meer info.

Zondag 28 april: Dynamite Bluesband. Twee weken geleden behaalde deze fantastische band de derde plaats bij de European Blues Challenge op de Azoren. Ga ze zien deze explosieve bluesband.

www.the-shack.info

Meer berichten