De tweemansband Boxin' The Vox staat op Moederdag in The Shack.
De tweemansband Boxin' The Vox staat op Moederdag in The Shack. ((Foto: PR))

Muse undercover en Boxin' The Vox

  Uit

OUDE MEER - In het Moederdagweekend heeft The Shack aan de Aalsmeerderdijk een gevarieerd muzikaal programma. Zaterdag 11 mei staat een undercoversessie op de agenda. Drummer Chris van der Meer heeft voor deze Muse-tribute een stel topmuzikanten om zich heen verzameld. Op Moederdag, zondag 12 mei, is het podium voor Boxin' The Vox.

Livemuziek in The Shack

Muse mag zich inmiddels scharen onder de allergrootste rockbands van de laatste decennia en heeft een duizelingwekkende rij classics achter de naam staan. Een muzikant moet van goeden huize komen, wil deze het repertoire van Muse goed kunnen neerzetten. Robin Verkaik (zang), Len van de Laak (toetsen), Chris van der Meer (drums), Ulrich de Jesus (gitaar) en Guido Vrouwe (bas) zijn deze pittige uitdaging aangegaan en tijdens hun succesvolle optreden, 2 jaar geleden in The Shack, was al duidelijk dat ze hierin geslaagd zijn. Zaterdag 11 mei is The Shack dus the place to be voor Muse-fans, want dan is deze tribute terug. Muscle Museum, New Born, Bliss, Hysteria, Supermassive Black Hole, Knights Of Cydonia, Uprising, Starlight, en Psycho, slechts een greep uit het repertoire dat voorbij komt.

Op Moederdag is The Shack voor Boxin' The Vox. Deze band bestaat uit David Plasmeijer (vocals, guitar, bass, luit, banjo) en Anne-Lotte Paymans (vocals, guitar). De muziek van dit muzikale duo is geïnspireerd op de muziek van Folk-muzikanten als Luka Bloom & Christy Moore en jaren 60 / 70-muzikanten als Simon & Garfunkel, Boudewijn de Groot en Melanie met een prachtige vertolking van Melanie's Lay Down en Ruby Tuesday. Een middag voor jong en oud.

Zondag 19 mei staat er wederom een stel klasse muzikanten in The Shack; Martin van der Starre (Woodstock The Story), Rob Winter (Kayak, Erwin Nyhoff) Fokke de Jong (Normaal, King Of The World) Ruben Mulder en Rick Nieuwenhuizen duiken in het repertoire van de legendarische Stevie Ray Vaughan.

Informatie

The Shack is zaterdag open om 20.00 uur, Muse undercover begint 21.00 uur, toegang is 10 euro. Zondag is het publiek welkom vanaf 15.00 uur, Boxin' The Vox speelt vanaf 16.00 uur. Toegang is 5 euro, inclusief een consumptie.

www.the-shack.info

Meer berichten