De Blauwe Feniks speelt de voorstelling KUNST.
De Blauwe Feniks speelt de voorstelling KUNST. ((Foto: PR))

Blauwe Feniks speelt 'Kunst' in de Tuinkamer

  Uit

HOOFDDORP - Theaterstichting De Blauwe Feniks speelt zondag 18 mei de internationaal gelauwerde tragikomedie 'Kunst' van Yasmina Reza als intieme huiskamervoorstelling in Galerie de Tuinkamer.

'Kunst' gaat over Serge, Marc en Yvan die al 15 jaar vrienden zijn. Tot Serge voor veel geld een wit schilderij koopt. Een echte 'Antrios'. Dit blijkt een katalysator in hun vriendschap te zijn en zet de onderlinge verhoudingen meer en meer op scherp.

'Kunst' is een hilarisch en bij vlagen pijnlijk stuk over vriendschap en eerlijkheid. Het ging in '94 in Parijs in première, won meerdere internationale theaterprijzen en is in meer dan dertig landen vertaald. De spelers zijn Yannick Weermeijer, Nico Meurs en Shane Redondo. De regie is in handen van Frederik de Groot

De voorstelling begint 20.00 uur en duurt 2 uur. Na afloop kunnen de bezoekers kennismaken met de toneelspelers. Toegang is 10 euro. Reserveren: pj.dees@quicknet.nl. Galerie de Tuinkamer is te vinden aan de Wilsonstraat 61. Informatie: 023-5623858 of pj.dees@quicknet.nl.

www.galeriedetuinkamer.nl

Meer berichten