Barry bereidt een heerlijk stukje vlees op de keramische barbecue.
Barry bereidt een heerlijk stukje vlees op de keramische barbecue. ((Foto: Pixabay))

Live cooking op keramische BBQ

  Uit

NIEUW-VENNEP - Bij BioExpress is vrijdag 24 mei vanaf 18.30 uur een live cooking event. De talenten van BioExpress serveren een 3-gangen menu waaronder een barbecuegerecht van de keramische BBQ, bereid door BBQ-master Barry Weber. De band Never2Late uit Nieuw-Vennep zorgt voor de muzikale omlijsting.

Barry Weber bereidt een kippendijcake met verse groenten van de BBQ, voorafgegaan door een huisgemaakt BioSoepje met brood en vers gemaakte kruidenboter met zongedroogde tomaat. Ter afsluiting serveert de BioExpress het huisgemaakte appelgebak, tevens een specialiteit van Barry Weber.

Elke maand zet de BioExpress een talent in het zonnetje, deze maand is dit BBQ- en appeltaartmaster Barry. Een dag bij de BioExpress voor Barry is ontzettend gevarieerd. Hij heeft een aantal vaste taken, waaronder het bereiden van de appeltaart. Bij de verschillende cateringklussen houdt hij zich daarnaast bezig met het voorbereidingswerk, zoals het bereiden van de BioExpress burger en de BioExpress Groentebal.

https://bioexpress.nl/2019/05/11/talent-in-de-spotlight-barry

Betrokken en duurzaam

De BioExpress biedt talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals Barry, de kans op een ontwikkelingstraject wat kan leiden tot een (betaalde) baan. Naast de maatschappelijke betrokkenheid zet de BioExpress zich als winnaar van het Groenste Idee in voor een samenleving met minder voedselverspilling door een unieke samenwerking met Jumbo van Vliet uit Nieuw-Vennep. De talenten van de BioExpress bereiden de heerlijkste gerechten van 'geredde' producten van deze supermarkt.

Reserveren

Reserveren kan via https://bioexpress.nl. Het live cooking event bij De BioExpress in Tuincentrum Suidgeest aan de Hoofdweg begint 18.30 uur. Kosten zijn 25 euro.

Meer berichten