Toeschouwers genieten van de muziek.
Toeschouwers genieten van de muziek. ((Foto: Pixabay))

Greenday undercover in The Shack

  Uit

OUDE MEER - Fans van Greenday, zondag 16 juni is dé middag voor jullie in The Shack.

Green Day werd vaak neergezet als band die de punk-rockmuziekstijl wereldwijd populair maakte en deed herleven. Reden genoeg voor een eerbetoon aan deze band die wereldwijd meer dan 65 miljoen albums verkocht en vijf Grammy Awards won. Zondag 16 juni brengen vier te gekke muzikanten een eerbetoon aan de immer populaire Amerikaanse rockband Greenday. En ook dit wordt weer een ongeëvenaarde undercoversessie, met klasse muzikanten op het podium. Vijf jaar geleden stonden deze mannen al in een volle undercovertent op de Zwarte Cross en voordat ze deze zomer daar weer de boel op zijn kop gaan zetten, staan ze in The Shack. Op Vaderdag, dus vader kan mee voor een middag stevige 'echte mannen'-muziek.

De line-up: Chris van der Meer op drums, Loek Hauwert op gitaar en vocals, Frans Molenaar en gitaar en Jan Jaap Onverwagt op de basgitaar.

Zondag is The Shack aan de Schipholdijk open vanaf 15.00 uur, Greenday undercover begint 16.00 uur Toegang is 10 euro.

Barrelhouse

Al 45 jaar 'on the road' en zondag 23 juni terug op het podium in Oude Meer; Barrelhouse, een van Nederlands' beste bluesbands. Een wervelende bluesshow met Tineke Schoemaker (vocals) Guus Laporte (gitaar / vocals) Johnny Laporte (gitaar ) Jan Willem Sligting (bass en accordeon), Han van Dam (piano) en Bob Dros (drums).

www.the-shack.info

Meer berichten