Waterpret op Jeugdland.
Waterpret op Jeugdland. ((Foto: Aangeleverd))

Zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep

  Uit

NIEUW-VENNEP - De zomervakantie is begonnen en dat betekent dat Jeugdland Nieuw-Vennep weer twee volle weken open is om te komen spelen en bouwen.

Vanaf zaterdag 13 juli is Jeugdland de hele week (behalve op de zondag) elke dag open vanaf 10.00 uur. Woensdag 17 juli kunnen kinderen slijm maken. Wie maakt de meest glibberige, mooie slijmbal? Kom ook langs op donderdag 18 juli om waterballonnen over te gooien (en een nat pak te halen). Vrijdag 19 juli is er flessenvoetbal en zaterdag 20 juli maakt Jeugdland als afsluiting van het seizoen een waterglijbaan. Lekker spetteren en glijden op de waterbaan.

De extra activiteiten beginnen om 15.00 uur. Meedoen? Kom op tijd, want vol is vol. Of kom gewoon lekker spelen en bouwen.

Even dicht

Na zaterdag 20 juli is Jeugdland Nieuw-Vennep een aantal weken gesloten. Jeugdland opent de poorten weer maandag 19 augustus en is ook dan de hele week open.

Jeugdland

Jeugdland aan de Getsewoudweg is een bouwspeelplaats voor kinderen en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Voor 2 euro, te betalen aan de balie in het Jeugdlandgebouw, kunnen kinderen de hele dag komen spelen. Informatie: jeugdlandnv@gmail.com / 0252-620844 of kom gewoon even langs om een kijkje te nemen.

www.jeugdland.net/nieuwvennep

Meer berichten