Een ritje maken met de auto.
Een ritje maken met de auto. ((Foto: Pixabay))

Motor- en autopuzzelrit met barbecue in Dijkhuis

  Uit

OUDE MEER - De eerste equipe start zondag 25 augustus om 14.00 uur met de puzzelrit van Buurtvereniging Het Dijkhuis. Er is een fantastische route uitgestippeld met leuke en soms pittige vragen. Motoren, auto's en brommers kunnen aan de rit meedoen. De rit duurt ongeveer 1,5 uur en voert langs mooie en verrassende plekjes. Voor het winnende team staat een leuke prijs klaar.

Aansluitend is er een barbecue, waaraan ook mensen kunnen deelnemen die niet meerijden. Deelname aan de puzzelrit is gratis. De barbecue kost 12,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Voor zowel de puzzelrit als de barbecue moet men zich opgeven vóór 12 augustus via info@hetdijkhuis.net. Het Dijkhuis is te vinden aan de Aalsmeerderdijk 77.

Kunstroute 2.0

Op 21 en 22 september, tussen 12.00 en 17.00 uur sluiten de 'dubbeldorpers' uit Oude Meer en Aalsmeerderbrug zich graag aan bij de Aalsmeerse kunstroute. In het Dijkhuis exposeren lokale kunstenaars diverse werken. Van Russische iconen, foto's en aardewerk tot schilderijen en airbrush paintings. Er wordt aan een object gewerkt en kunstenaar Peter Klijn geeft demonstraties airbrush painting. Kinderen die door al dat moois inspiratie krijgen, kunnen met een eigen kunstwerk aan de slag. Toegang is gratis.

Om de alternatieve Kunstroute 2.0 zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de Aalsmeerse route vaart er tussen 12.00 en 17.00 een gratis pontje voor voetgangers en fietsers tussen de Pontweg in Aalsmeer en Het Dijkhuis in Oude Meer.

Zelf kunst exposeren (schilderijen, muziek, beeldhouwen, e.d.) of muziek maken in Het Dijkhuis tijdens Kunstroute 2.0, stuur vóór 15 augustus een mail naar info@hetdijkhuis.net.

www.hetdijkhuis.net

Meer berichten