Kom donderdag meedoen met stoepkrijten en maak de mooiste creaties.
Kom donderdag meedoen met stoepkrijten en maak de mooiste creaties. ((Foto: Aangeleverd))

Zomer op Jeugdland

  Uit

NIEUW-VENNEP - Het is nog steeds zomer op Jeugdland Nieuw-Vennep. Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, gaan de deuren maandag 19 augustus weer open. Tot en met zaterdag 24 augustus is Jeugdland de hele week geopend.

Zoals de bezoekers gewend zijn, kunnen zij, naast spelen, knutselen, timmeren en ravotten, bijna elke dag meedoen aan een extra activiteit.

Maandag 19 augustus kunnen kinderen een eigen vlaflip maken. Kom dit kleurrijke toetje maken voor 50 eurocent. Inschrijven kan bij de balie op Jeugdland. Het aantal plekken is beperkt.

Dinsdag 20 augustus wordt een waterhindernisbaan opgezet, een parcours met verschillende wateronderdelen.

Een dag later, woensdag 21 augustus, kunnen kinderen meedoen aan het waterspuitspel.

Creatief worden kan donderdag 22 augustus met stoepkrijten. Aan het eind wordt bepaald wie de mooiste stoeptekening heeft gemaakt, de winnaar krijgt een prijsje.

Dan is vrijdag 23 augustus de waterglijbaan weer terug. Een lange glijbaan wordt besproeid met water en zeep waardoor je er pijlsnel overheen kan glijden. Vergeet niet om droge kleding mee te nemen.

De zomervakantie sluit af op zaterdag 24 augustus met poffertjes bakken.

Jeugdland is de laatste week van de zomervakantie (behalve zondag) open van 10.00 tot 17.00 uur. Informatie via jeugdlandnv@gmail.com, 0252-620844 en op:

www.jeugdland.net/nieuwvennep

Meer berichten