Een fruitschaal, geschilderd door Linda Mulder.
Een fruitschaal, geschilderd door Linda Mulder. ((Foto: Aangeleverd))

Aalsmeerse Kunstroute 2.0 doet ook Dijkhuis aan

  Uit

OUDE MEER - Buurtvereniging Het Dijkhuis haakt zaterdag 21 en zondag 22 september aan bij de Aalsmeerse Kunstroute. In Het Dijkhuis op de Aalsmeerderdijk is van 12.00 tot 17.00 uur van alles te zien en te beleven wat met kunst te maken heeft.

Pontje tussen Aalsmeerderdijk en Pontweg

In het Dijkhuis zijn kunstwerken te zien van Peter Klijn, Anne-marie Bouman, Linda Mulder, Joke Baas, Willie van Beem, Ans Distelbrink, José van de Meer en Stephanie Willems. Zij exposeren keramiek, aquarellen, iconen, realistische schilderkunst, textiele vormen, air-brush en sieraden.

Bij deze alternatieve kunstroute is ook kunst echt te beleven. Peter Klijn geeft demonstraties air-brush op doek en Daan Eikelenboom werkt, voor het oog van de toeschouwers, aan een speciaal object. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen (onder begeleiding) hun eigen kunstwerk maken of spelen in de speeltuin van de buurtvereniging. Gratis koffie en wat lekkers staan voor de bezoekers klaar.

Pontje

Speciaal op deze dagen vaart een voetgangers- en fietspontje van 12.00 tot 17.00 uur tussen de Aalsmeerderdijk en de Pontweg, waardoor het Dijkhuis makkelijk te bereiken is.

www.hetdijkhuis.net
FB: Buurtvereniging Het Dijkhuis

Meer berichten