Concentratie tijdens een pot schaken.
Concentratie tijdens een pot schaken. ((Foto: Hoofddorp Winkelstad))

Schaakevent op Polderplein

  Uit

HOOFDDORP - Schaakliefhebbers kunnen zondag 13 oktober hun hart ophalen. Schaakclub Hoofddorp verzorgt van 12.00 tot 17.00 uur een schaakevent met schaaksimultaansessies, vrije spelen en schaakpuzzels. Jong en oud, leden en niet-leden van de schaakclub, iedereen is van welkom op Polderplein-Binnen.

Tijdens het schaakevent worden twee sessies simultaanschaak gegeven tegen schakers van Schaakclub Hoofddorp. Een simultaan houdt in dat één speler tegen meerdere spelers / borden tegelijk speelt. De eerste sessie is van 12.30 tot 14.30 uur, de tweede sessie van 14.30 tot 16.30 uur.

Naast de simultaansessies kan de hele middag vrij geschaakt worden. Ook worden schaakpuzzels op een demonstratiebord getoond die iedereen mag oplossen. De hele middag is er een expositie van zelfgemaakte mozaïeken schaakstukken.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar bij de simultaanpartijen, dus snel aanmelden, is een aanrader en kan via bestuur@schaakclubhoofddorp.nl o.v.v. Simultaan. Vermeld naam, telefoonnummer, leeftijd en aan welke sessie je wilt deelnemen (12.30 of 14.30 uur).

www.schaakclubhoofddorp.nl

Meer berichten