Acht dagen Bulgarije v.a. € 199,- p.p.

Zakelijk
Hotel Jupiter.
Hotel Jupiter. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Sunny Beach, ook wel bekend als zonnestrand, is gelegen aan de Zwarte Zee en is de meest populaire badplaats van Bulgarije.

Inclusief vliegreis, hotel en ontbijt

Over de gehele lengte van het acht km lange zandstrand bevindt zich een ruime boulevard met restaurants en overdag een markt. Zo zijn er tal van activiteiten, overdag én 's avonds.

Hotel Jupiter biedt een oase van rust, midden in Sunny Beach. De tropische tuin met het heerlijke zwembad bezorgen gasten de nodige rust. Wil je het uitgaansleven van Sunny Beach ontdekken? Dan loop je binnen een paar passen naar de boulevard.

Vanaf € 199,- p.p.

Inbegrepen: retourvlucht Amsterdam - Bourgas met TUI fly, retourtransfer luchthaven - hotel, luchthavenbelasting en brandstofheffing, 7 overnachtingen in Hotel Jupiter, verblijf o.b.v. logies ontbijt, Nederlandstalige reisleiding.

Reisperiode: 10 juni t/m 9 september 2019. Deze aanbieding is te boeken t/m 30 juni 2019. Aankomst mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Prijs is een vanafprijs p.p. o.b.v. 2 personen per kamer. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking.

Meer informatie en boeken: www.tui.nl/rodi, bel met TUI 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI-winkel in de buurt. Op deze reis zijn SGR- en ANVR-voorwaarden van toepassing.

Sunny Beach, ook wel bekend als zonnestrand.