Met Rabo ClubSupport kunnen clubs en stichtingen zaken gedaan krijgen die ze zelf niet kunnen betalen.
Met Rabo ClubSupport kunnen clubs en stichtingen zaken gedaan krijgen die ze zelf niet kunnen betalen. ((Foto: Rabobank))

Rabobank Regio Schiphol steunt clubs met Rabo ClubSupport

  Zakelijk

SCHIPHOL - Rabo ClubSupport is op 12 juni van start gegaan. Sindsdien hebben verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Regio Schiphol een uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven voor deze actie waarmee zij een financiële bijdrage voor de club kunnen verdienen.

Of het nu een breivereniging of een van de vele voetbalclubs is, als maatschappelijke bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, nieuwe materialen, de organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook maar dringend nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van de Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

Rabo ClubSupport

Rabobank Regio Schiphol stelt in 2019 in totaal 100.000 euro beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Verenigingen en stichtingen hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Aanmelden kan tot en met 20 september 2019. De stemperiode voor leden van Rabobank Regio Schiphol start op 27 september.

Informatie over Rabo ClubSupport vind je op:

https://rabobank.nl/clubsupport

Meer berichten