Kim Holland spreekster bij uitreiking Guts Award

  Zakelijk
Kim Holland is één van de spreeksters tijdens de uitreiking van de Guts Award op 1 oktober.
Kim Holland is één van de spreeksters tijdens de uitreiking van de Guts Award op 1 oktober. ((Foto: Aangeleverd))

HAARLEMMERMEER - Voor het vierde jaar op rij organiseren Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer 'The Guts Award'. Dit jaar gaat de award naar de vrouw met het meeste lef. Ieder jaar gaat de organisatie op zoek naar prikkelende sprekers. Dit jaar zijn dat Kim Holland en Nilab Yanousi. De uitreiking is 1 oktober bij MOOG in Nieuw-Vennep.

"Sinds de oprichting is The Guts Award uitgegroeid tot een bekend evenement in de regio waar ondernemers die aantoonbaar lef hebben getoond een podium krijgen", zegt voorzitter van de vereniging van eigenaren van Businesspark Nieuw-Vennep Zuid, Thomas Hendriksen. "We zijn altijd op zoek naar ondernemers met een verhaal. Dat hoeft niet eens een succesverhaal te zijn en men hoeft het ook niet altijd eens te zijn met de werkwijze of motivatie van de sprekers. Ons doel is om ondernemers van elkaar te laten leren. We kunnen enorm veel opsteken van mensen met lef, van hun successen en van hun fouten. Er is zoveel lef en innovatie in de regio, daar maken wij een podium voor. Daar horen ook sprekers met een 'randje' bij."

Eerder stonden Dirk Scheringa en Fred Teeven als keynote op het podium.

Keynote

Vrijwel alle Nederlanders kennen Kim Holland. Velen weten niet dat zij tevens een zeer succesvolle onderneemster is. Kim Holland: "Ik kijk erg uit naar mijn keynote tijdens de uitreiking van The Guts Award. Dat het evenement dit keer gericht is op vrouwen spreekt mij enorm aan. In mijn werk als coach help ik mensen om te leren vol overgave te genieten van alles in hun leven. Veel mensen leven met de handrem erop. Dat vind ik zo zonde. Op 1 oktober laat ik onder andere daar mijn licht op schijnen. Ik kijk uit naar de ontmoeting met alle ondernemers in de zaal."

Eerder kondigde de organisatie social entrepeneur en influencer Nilab Yanousi al aan als spreekster. Op vijfjarige leeftijd vluchtte zij uit haar geboorteland Afghanistan en inmiddels wordt ze ingehuurd door merken als Coolblue, Picnic en Bavaria en is ze voor duizenden jongeren en starters een rolmodel en inspirator. Yanousi: "Ik geloof dat kansen niet op je pad komen, die moet je zelf creëren. Daarover zal ik vertellen, net als over tips en tricks voor ondernemers die succesvol willen zijn."

Stemmen op de genomineerden kan op:

www.nieuwvennepzuid.nl

Meer berichten