Grote winst voor vrouwen SV Overbos

HOOFDDORP – De vrouwen van SV Overbos hebben in het bekertoernooi weinig moeite gehad met SV Hillegom. Het duel eindigde in 1-11.

Overbos maakte al snel duidelijk dat het veel sterker was. Toch duurde het nog even voor de eerste treffer werd gemaakt. Lisa Boersma kon met een hard schot de keepster voor het eerst verslaan. Tien minuten later kon diezelfde speelster opnieuw uithalen, 0-2. Via een kopbal van Liselotte Wels werd het binnen het half uur 0-3. Overbos ging tot de rust strijdbaar verder. Femke Prins kon nog scoren en Wels was twee keer trefzeker.

In de tweede helft bleef het spel van Overbos goed en mocht de tegenstander alleen maar als figurant meedoen. Prins kon haar tweede doelpunt maken. Nog geen minuut later benutte ze een strafschop. Daarna vielen nog drie treffers. De schutters waren Melissa Jager, Wels en Marscha Roubos. Het duel werd uitstekend gefloten door de ervaren heer Lammers.

Overbos kan zich volgende week weer richten op de competitie. Stompwijk komt op bezoek en mag beslist niet onderschat worden.