Hoofddorper Dennis Kivit.
Hoofddorper Dennis Kivit. ((Foto: PR))

Dennis Kivit presenteert zijn cd Hartkracht

HOOFDDORP - "Het is gelukt!", laat Hoofddorper Dennis Kivit met enige trots weten. "Mijn eerste Nederlandstalige pop-cd met superband is donderdag 21 maart klaar en zal dan ook gepresenteerd worden in Duycker."

Met zijn Nederlandstalige popband Hartkracht heeft zanger en gitarist Dennis Kivit een cd gemaakt vol inspirerende popsongs. Samen met Zandvoorter René van Collem, de drummer van Doe Maar, vormt Kivit het hart van deze nieuwe band. Deze twee mannen kozen voor hun hartstocht. Kivit, door zijn aanstormende succesvolle carrière (na zijn scheiding) op te geven voor de opvoeding van zijn 6-jarige dochter, Van Collem door na 30 jaar drugverslaving de weg naar zijn hart terug te vinden via de liefde van zijn vrouw. En nu zijn ze samen terug op het poppodium.

De band bestaat verder uit nog vier grote Nederlandse musici: pianist Karel Boehlee (o.a. 'Toots' Thielemans), bassiste Phaedra Kwant (Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper), gitarist Gijs Batelaan (Jeangu Macrooy) en zangeres Danique Carmen. Op de cd staan eerlijke liedteksten, een stem die je hart raakt en een aantal swingende nummers.

De presentatie van de cd is donderdag 21 maart vanaf 20.00 uur in Popzaal Duycker op het Raadhuisplein in Hoofddorp.

Meer berichten