Een scène uit De Kleine Zeemeermin de Musical.
Een scène uit De Kleine Zeemeermin de Musical. ((Foto: Wim Lanser))

Musical De Kleine Zeemeermin in De Meerse

HOOFDDORP - Na vele wereldberoemde sprookjes te hebben omgetoverd tot succesvolle musicals, presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar elfde sprookje: De Kleine Zeemeermin de Musical. Zaterdag 23 maart is deze familievoorstelling te zien in Schouwburg De Meerse.

In 'De Kleine Zeemeermin De Musical, wordt de rol van de Kleine Zeemeermin vertolkt door Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester speelde. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hilarische scènes voor jong én oud.

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Kom verkleed

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Door verkleed te komen, maken ze kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal in de foyer van het theater. De voorstelling in Schouwburg De Meerse op het Raadhuisplein duurt van 13.30 tot 16.00 uur. Kaarten (20 euro) zijn te reserveren op www.demeerse.nl en via 023-5562700.

www.vanhoorne.com/kleinezeemeermin

Meer berichten