Ilona wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangt een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors.
Ilona wint 25.000 euro bij de VriendenLoterij en ontvangt een cheque uit handen van VriendenLoterij-ambassadeur Irene Moors. ((Foto: Roy Beusker))

Ilona uit Lisserbroek weer in de prijzen

LISSERBROEK – Een grote verrassing voor Ilona uit Lisserbroek. Irene Moors verraste haar met een cheque van 25.000 euro. Dit bedrag won Ilona in de februaritrekking van de VriendenLoterij. Het is de tweede keer dat Ilona in de prijzen valt. Anderhalf jaar geleden won zij 270.000 euro bij de VriendenLoterij.

Ilona gelooft haar ogen niet als ze ziet dat Irene Moors bij haar op de stoep staat. Ze reageert enthousiast: "Ik heb al eerder een fantastisch bedrag gewonnen. Daar heb ik geweldige dingen mee kunnen doen. Nu win ik weer zo'n mooi bedrag. Hier gaan we heel veel leuks mee doen. In ieder geval met de kinderen naar een leuk pretpark."

RTL 4

De uitreiking aan Ilona uit Lisserbroek is zondag 24 maart te zien in het televisieprogramma 'VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer berichten