Expo Lovely Feelings bij Galerie Happy Art

Uit
Het werk 'Dagje naar de Bollen' door Frank Warmerdam.
Het werk 'Dagje naar de Bollen' door Frank Warmerdam. (Foto: PR)

HOOFDDORP - In Galerie Happy Art aan de Graftermeerstraat 20 start zondag 31 maart een expositie met schilderijen van Frank Warmerdam en keramiek van Nelleke Lengkeek.

Met werken van Frank Warmerdam en Nelleke Lengkeek

Frank Warmerdam (1961) maakt Fine art olieverf op paneel en doek. Zijn werken blinken uit door uiterste precisie die kleine details zo weergeven dat het werk bijna tot leven komt. De humor die in zijn veelal fabelfiguren zijn vastgelegd, voeren hierbij de boventoon. Het is een knipoog naar menselijke dagelijkse dingen die ons bezighouden.

Eigen karakter

Nelleke Lengkeek (1958) maakt keramieken sculpturen. Deze onderscheiden zich door de figuren een dusdanige uitdrukking te geven dat ze allemaal een eigen karakter krijgen. De figuren beleven ieder hun eigen avontuur en reizen, bijvoorbeeld per kano, in een zee-egel of op een walvis. Een blik op deze prachtig gemaakte keramiek objecten voert de kijker onmiddellijk mee in een avontuurlijk sprookje.

De opening van de expositie valt samen met de lenteborrel van Galerie Happy Art en Atelier Franz Bodner op zondag 31 maart van 14.00 tot 19.00 uur. De expositie is te bekijken tot 12 mei. Galerie Happy Art is open elke donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Info: 023-5623406 / 06-53866897

www.galeriehappyart.nl

Een sculptuur gemaakt door Nelleke Lengbeek.