Spannend duel DIOS eindigt in gelijkspel

NIEUW VENNEP - DIOS is zondag 31 maart uit tegen Slikkerveer overeind gebleven. Het spannende duel eindigde in 2-2.

Trainer Dave Lange en zijn manschappen wisten vooraf dat het niet makkelijk zou worden in Slikkerveer. Deze tegenstander is vooral fysiek sterk. De eerste helft ging gelijk op. DIOS had net iets meer balbezit, maar het was de thuisploeg die op voorsprong kwam. Met rust stond die tussenstand nog op het scorebord.

DIOS kreeg daarna wel kansen, maar die werden niet benut. Redhey Nicolson creëerde een goede kans. Jesse van Wees had pech dat zijn harde schot geen doel trof. En ook Darius Botermans had geen geluk met de afronding van zijn prima actie. Uiteindelijk was het Van Wees die via een vrije trap de gelijkmaker kon scoren. Even later kon Robin van der Vorst de volgende treffer maken. DIOS bleef waarschijnlijk iets te lang juichen, want direct vanaf de aftrap stond het weer gelijk. Daarna bleef het een spannend en gelijk opgaand duel. De laatste 10 minuten moest DIOS zwaar in het defensief, want de tegenstander was oppermachtig. De achterhoede hield echter stand en een zwaar bevochten punt werd mee naar huis genomen.

Zondag 7 april wacht de thuiswedstrijd tegen de nummer 4, IJsselmonde.