Onterechte nederlaag SV Overbos

HOOFDDORP - Het zaterdagteam van SV Overbos verloor 13 april met 3-1 van Stormvogels. Dit verlies was niet terecht, maar de tegenstander ging beter met de kansen om.

Beide teams waren strijdbaar en aan elkaar gewaagd. De eerste 20 minuten was het team van trainer Maurice Kuiper duidelijk de beste. Het lukte echter niet om de doelman van Stormvogels te passeren. En een oude, maar harde voetbalwet, is dat als je lang genoeg wacht, de tegenstander wel tot scoren komt. In korte tijd werd het 1-0 en 2-0. Toen het in de tweede helft zelfs 3-0 werd, was het duel beslist. Overbos bleef wel haar sportieve plicht doen en via Max Doesburg werd nog gescoord. Met iets meer scherpte en een beetje geluk was het mogelijk geweest om met een punt naar huis te gaan.