De jeugd kan volgende week weer meedoen aan de huttenbouw driedaagse op Jeugdland in Nieuw-Vennep.
De jeugd kan volgende week weer meedoen aan de huttenbouw driedaagse op Jeugdland in Nieuw-Vennep. ((Foto: https://jeugdland.net))

Huttenbouw driedaagse op Jeugdland

NIEUW-VENNEP - Het is bijna zover. De derde Jeugdland Huttenbouw Driedaagse gaat bijna beginnen. De officiële opening wordt maandag 29 april door de Koningin van Nieuw-Vennep om 11.00 uur gedaan. Tijdens de driedaagse kunnen kinderen ontdekken hoe leuk het is om een eigen hut te bouwen. Er is elke dag muziek op het huttenbouwterrein, verzorgd door DJ Bradley.

Kinderen die bouwen nog wat lastig vinden, krijgen hulp van mensen van Jeugdland. Ook is het mogelijk de eerste dag van de huttenbouw, tot 12.00 uur, hulp te krijgen van moeder, vader, oma of opa. Zij kunnen hun (klein)kinderen een beetje op weg helpen. Elke dag krijgen de kinderen in hun hut iets lekkers, zoals een pannenkoek en is er een activiteit om alle hutten nog leuker te maken. Woensdag 1 mei om 15.30 uur mogen de (groot)ouders de hutten komen bewonderen. Er wordt dan ook de beste, mooiste, meest bijzondere hut gekozen.

jeugdland.net/nieuwvennep/openingstijden-en-activiteiten

Meer berichten