The Lazy Sundays in The Shack

Uit
De band The Lazy Sundays.
De band The Lazy Sundays. (Foto: The Shack)

OUDE MEER - Op Bevrijdingsdag, zondag 5 mei, gaat The Shack aan de Schipholdijk 'laid back' door de muziekgeschiedenis met drie fantastische muzikanten, bekend van Boys Names Sue en in The Shack optredend onder de naam The Lazy Sundays.

Semi acoustic trio op Bevrijdingsdag

Onvergetelijke songs, die bijna nooit meer te horen zijn, maar bekend zijn bij iedereen. Denk aan nummers van Neil Sedaka, The Hollies, Kris Kristofferson, Chris Isaak en Claw Boys Claw. Deze nummers zijn zondag in een semi akoestische setting van akoestische en elektrische gitaar, contrabas en twee vocals te horen. The Lazy Sundays zijn Richard Hakkenes (Boys Named Sue) Titus van den Bragt (Boys Named Sue) Bokke Rypma (ex-Boys Named Sue). Een aanrader voor een relaxte bevrijdingsmiddag.

The Shack is deze zondagmiddag open vanaf 15.00 uur. Toegang is 5 euro.

Muse undercover

Zaterdag 11 mei kunnen de fans van Muse hun muzikale hart ophalen in The Shack, want dan staan vijf muzikanten op het podium in een spetterende liveshow met het allerbeste van Muse.

Boxin The Vox

Op Moederdag, zondag 12 mei, is het podium voor David Plasmeijer en Anne Lotte Paymans, beter bekend als Boxin' The Vox. Zij brengen mooie en vrolijke Ierse songs, prachtige liedjes van Melanie, Simon & Garfunkel en Boudewijn de Groot.

Reserveren voor een concert in The Shack mag, maar niet verplicht. Voorkomen dat een optreden is uitverkocht, reserveer via info@the-shack.info.

www.the-shack.info