DIOS komt twee keer terug

Sport

NIEUW-VENNEP - DIOS kwam zondag 26 mei, thuis tegen het stugge Nicolaas Boys, twee keer terug van een achterstand. Zodoende eindigde het duel in 2-2.

Na een goed opgezette aanval werd het 0-1 voor de Nieuwveners. De thuisploeg liet direct zien heel hard te willen werken om terug te komen. Na een goede voorzet kon Ralph Noordam met het hoofd de gelijkmaker scoren. Het duel bleef daarna gelijkwaardig. Maar opnieuw kwam Nicolaas Boys op voorsprong. En opnieuw liet DIOS zien terug te kunnen komen. Noordam wist wederom met een kopbal te scoren. Het gelijke spel was terecht, want beide teams waren sterk.

Nacompetitie

DIOS gaat nu de nacompetitie in. Het team moet nog even wachten wie de eerste tegenstander wordt. Het wordt in ieder geval een tegenstander uit de regio Rotterdam. Er zijn drie kanshebbers, WCR uit Rhoon. Dubbeldam uit Dordrecht en SV Charlois uit Rotterdam. Trainer Dave Lange en zijn manschappen hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. De selectie is in vorm en weet dat veel fans zich zullen laten zien en horen tijdens de nacompetitieduels.