Sport Kort Haarlemmermeer

Sport

HAARLEMMERMEER - Een paar korte sportberichten:

Overbos vrouwen moeten wachten met bekerfinale

HOOFDDORP - De bekerfinale tussen de damesteams van SV Overbos en Wartburgia wordt deze maand nog niet gespeeld. De finale zou op vrijdagavond 31 mei gespeeld worden. Dat kon echter niet doorgaan, omdat Wartburgia nog nacompetitieverplichtingen heeft. Beide teams moeten nu eerst samen proberen een nieuwe datum vast te stellen. De clubs zijn niet blij met deze onduidelijkheid en gaan deze week met elkaar in gesprek.

Overbos heren starten met thuiswedstrijd

HOOFDDORP - SV Overbos start de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen VSV. Het team van trainer Maurice Kuiper wacht een aantal zware duels om volgend jaar ook in de derde klasse te mogen spelen.

Afgelopen weekend werd met 6-7 van DEM gewonnen. Het was een beide kanten open huis. Alex Golsteijn kwam drie keer tot scoren. Max Doesburg kwam tot twee treffers. En ook Thijs Albers en Dave de Boer schaarden zich tussen de doelpuntenmakers. Kuiper en zijn manschappen weten dat de nacompetitie zwaar gaat worden, maar er is vertrouwen in een goede afloop.

FC VVC sluit af met gelijkspel

NIEUW-VENNEP - FC VVC heeft het seizoen in de derde klasse afgesloten met een gelijkspel. Kampioen Kagia werd op 1-1 gehouden.

Beide teams waren best nog strijdbaar, terwijl er niets meer op het spel stond. Er kwamen aan beide kanten kansen, echter het bleef lang 0-0. Kagia kon uiteindelijk op voorsprong komen. Door Kevin van Vilsteren kwamen de ploegen weer op gelijke hoogte. VVC was na afloop tevreden met het punt en mag nu met vakantie om in augustus weer te beginnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Jouw sportnieuws

Stuur jouw sportnieuws ook in voor plaatsing in de krant én op onze website. Misschien organiseert jouw vereniging wel een (open) toernooi, een veiling, een open dag of heb je een ander nieuwtje, mail dit naar redactie.nhm@rodi.nl.