Heel veel kinderen gaan dinsdag 18 juni van start tijdens de 40ste STEVO-wandelvierdaagse.
Heel veel kinderen gaan dinsdag 18 juni van start tijdens de 40ste STEVO-wandelvierdaagse. ((Foto: Pixabay | Esther Merbt))

Veertigste Avondvierdaagse in Hoofddorp

HOOFDDORP - Wandelvereniging Steeds Voorwaarts (STEVO) verzorgt dit jaar voor de veertigste keer de Hoofddorpse Avondvierdaagse. Het wordt natuurlijk een extra feestelijke editie.

Dinsdag 18 juni, de openingsavond van de vierdaagse, verricht burgemeester Onno Hoes de officiële opening. Vrijdag 21 juni, de laatste wandelavond, worden de scholen en wandelaars warm onthaald door de Drumband. En op het veld achter basisschool De Bosrank draait een deejay muziek. Alle kinderen die meelopen, krijgen na afloop een oorkonde. Ook krijgen de wandelaars verschillende verrassingen onderweg.

Inschrijving

Bij scholen waar de centrale inschrijving moeilijk te organiseren is, kunnen belangstellende ouders meedoen met minimaal zes deelnemers. Zij kunnen zich inschrijven via 4daagsehoofddorp@gmail.nl. Wel moeten de begeleiders van deze groepjes zelf de medailles en stempelkaarten ophalen bij Jan Koningen, 06-55065073. Individuele inschrijving is altijd mogelijk op het startbureau op dinsdag 18 juni in basisschool De Bosrank aan de Liesbos 18-20.

Meer berichten