Inkoopactie VvE voor bewoners appartementen

Algemeen
Veel belangstelling tijdens een van de informatiebijeenkomsten.
Veel belangstelling tijdens een van de informatiebijeenkomsten. (Foto: Aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Er start weer een gezamenlijke inkoopactie voor energiebesparende en –opwekkende maatregelen in Haarlemmermeer. Geselecteerde appartementeneigenaren, die lid zijn van een Vereniging van Eigenaren (VvE), hebben een brief van de gemeente gekregen met een aanbod. Met de overheidssubsidie die nu voor VvE's beschikbaar is, kunnen de maatregelen voordelig worden uitgevoerd.

Haarlemmermeer streeft naar een lager energieverbruik door onder meer woningisolatie en de plaatsing van zonnepanelen te stimuleren. NMCX Centrum voor Duurzaamheid en de gemeente organiseren al 8 jaar gezamenlijke inkoopacties voor verschillende typen woningen in Haarlemmermeer. Dit jaar is de actie speciaal opgezet voor eigenaren van een appartement en hun VvE. De actie, genaamd 'Winst uit je woning', wordt ondersteund vanuit Provincie Noord-Holland.

Tijdens de gezamenlijke inkoopactie wordt met een grote groep VvE's tegelijk isolatieglas, vloerisolatie en zonnepanelen ingekocht. De terugverdientijd van deze maatregelen (zonder subsidie) ligt tussen de 4 en 10 jaar. Door alleen samen te werken met uitvoerders die voldoen aan strenge kwalificatie-eisen, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd. Bij interesse kan vrijblijvend ingeschreven worden tot 31 juli op www.winstuitjewoning.nl.