(Foto: rodi.nl)

Met Philia wandelen door het Amsterdamse Bos

NIEUW-VENNEP - Met het pontje het water over en dan een mooie wandeling maken door het Amsterdamse Bos. Tijdens het wandelen praten over van alles en erachter komen dat je niet de enige bent die tussen 'wal en schip' valt. Dit zijn de ingrediënten voor de activiteit van de wandelclub van Stichting Philia op zaterdag 13 juli.

Met aansluitend een lunch

Om talloze redenen kan het lastig zijn om de aansluiting met de maatschappij te vinden en te houden. Alles gaat zo snel tegenwoordig en iedereen moet zo veel. Niet iedereen krijgt dit voor elkaar. Daarom is Stichting Philia opgericht. Deze gezellige, Haarlemmermeerse stichting creëert mogelijkheden voor ontmoeting en verbinding voor wie het om wat voor reden ook, lastig vindt om contacten te leggen. Bij Philia is iedereen welkom.

De beste manier om met elkaar in contact te komen is door samen een activiteit te ondernemen. Wandelen is een ideale activiteit, omdat de wandelaars tijdens het lopen kunnen babbelen over van alles en nog wat en elkaar beter kunnen leren kennen. Eenmaal per 2 weken maakt de wandelclub van Philia daarom een flinke wandeling op zaterdagochtend. Elke eerste wandeling van de maand wordt voorafgegaan door een gezamenlijk ontbijt bij Lunchroom de BioExpress.

Amsterdamse Bos

De wandeling op 13 juli gaat door het Amsterdamse Bos. Om 10.15 uur verzamelt de club bij de BioExpress (in Tuincentrum Suidgeest) aan de Hoofdweg 1432. De wandelclub gaat per auto naar het bos. Zelf geen auto, informeer bij aanmelding of er plek is om mee te rijden. Aansluitend aan de wandeling schuift de wandelclub aan voor een lunch bij BioExpress. De kosten voor de lunch zijn 5 euro en kunnen ter plekke worden betaald. Aanmelden is noodzakelijk: www.stichtingphilia.nl/agenda.html.

Meer berichten