My Generation herleeft deze zomer Woodstock

Uit
Woodstock stond voor veel meer dan alleen muziek.
Woodstock stond voor veel meer dan alleen muziek. (Foto: Pixabay | Peter Kraayvanger)

HOOFDDORP - De senioren van My Generation hebben warme herinneringen aan de tijd van flower power: Jimmy Hendriks, wijde pijpen en politieke verschuivingen. In augustus is het 50 jaar geleden dat de hippies bij elkaar kwamen voor het legendarische Woodstock festival. My Generation doet het daarom deze zomer dunnetjes over.

My Generation heeft in augustus een zomerprogramma samengesteld voor de liefhebbers van Woodstock en alles wat daarbij hoort. Er worden plaatjes gedraaid en alle klassiekers komen langs, er is een workshop Ty Dye met T-shirts, Professor Hellema (auteur van 'Nederland en de jaren zeventig') praat geïnteresseerden bij, het Woodstock concert van Jimmi Hendrix wordt vertoond op groot scherm en de legendarische film wordt bekeken.

Programma

1 augustus - 14.30: Jimmi Hendrix filmconcert in de kleine zaal van Duycker

8 augustus - 14.30: Livemuziek van Colourful Minds met picknick (met eigen consumpties) bij Kinderboerderij de Boerenzwaluw

18 augustus - 14.00: 'Woodstock de film' eenmalig terug in de bioscoop bij Kinepolis

22 augustus - 14.30: Professor Hellema, auteur 'Nederland en de jaren zeventig' geeft een lezing bij Pier K

29 augustus - 14.30: Plaatjes draaien en Ty Dye workshop bij Pier K

My Generation

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding organiseren iedere donderdag vanaf 14.30 uur My Generation in het Duyckercafé in het hart van het cultuurgebouw op het Raadhuisplein. De activiteit is voor iedereen, ook voor mensen die minder mobiel zijn of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Vragen over begeleiding of vervoer, neem contact op via: mygeneration@amstelring.nl of Misha de Jong 06-14646643.