Heeren van Haerlem in The Shack

Uit
Heeren van Haerlem.
Heeren van Haerlem. (Foto: Aangeleverd)

OUDE MEER - Er staat een mooie Nederlandstalige muzikale middag op het programma van The Shack aan de Schipholdijk. Zondag 29 september speelt De Heeren van Haerlem de grootste pop- en rockhits van Nederlandse bodem.

Nederlandstalige pop / rockhits

Het wordt een feest met hits van De Dijk, Doe Maar, De Scène, Het Goede Doel, Bløf, Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy, Rowwen Hèze en Hazes.

In maart 2015 kwamen Marcel Klingeler, Ramon Bakker, Ruud van Zijl, Sytse Bakker en Niek van Veelen bij elkaar om hun krachten en ervaring te bundelen in De Heeren van Haerlem. De repertoirekeuze was snel duidelijk: Nederlandstalige pop- en rocknummers. Met gevoel voor precisie en opzwepende dynamiek spelen zij nummers die iedereen kent. Een feest van herkenning gaat het worden in The Shack. Het uitgaanscentrum opent zondag om 15.00 uur, Heeren van Haerlem speelt om 16.00 uur, Toegang is 10 euro.

Voor sommige optredens is de animo groot. Reserveren is niet verplicht, maar een aanrader voor als je iets echt niet wilt missen. Stuur dan een mail naar info@the-shack.info.

www.the-shack.info
www.bikesnblues.nl