Basiclabel met nieuwe stand op vtwonen & designbeurs

Partnerbijdrage
Een sfeerbeeld van diverse items uit de collectie van Basiclabel.
Een sfeerbeeld van diverse items uit de collectie van Basiclabel. (Foto: Basiclabel)

AMSTERDAM - Ook dit jaar is Basiclabel weer goed vertegenwoordigd op de vtwonen&design beurs met een geheel nieuwe stand. Onze stylistes zijn altijd up-to-date met de laatste trends en verwerken deze in ons kenmerkende Basiclabel stijl. Wat deze stijl is? Kom het ontdekken in onze stand in hal 12.

Partnerbijdrage dossier

Basiclabel is basic, puur en tijdloos. De producten en merken die wij in ons assortiment hebben, worden hierop geselecteerd. De basis van onze collectie bestaat uit onze eigen merken Basiclabel, WOOOD en BePureHome. Daarnaast vullen wij ons assortiment aan met andere merken waarbij wij met name letten op authenticiteit. Je kunt bij ons terecht voor een complete inrichting. Banken, stoelen, tafels, kasten, accessoires, alles in de kenmerkende Basiclabel stijl.

Op de beurs presenteren wij vol trots de Story-serie van ons eigen merk Basiclabel. Deze serie bestaat uit een fauteuil, poef, kussen en wandkleed en is voorzien van een prachtig getekende vogelprint op een velvet-stof. De serie bestaat uit twee kleuren, zwart met een witte opdruk en taupe met een zwarte opdruk. Door een aantal opvallende items aan ons assortiment toe te voegen, zoals de Story-serie, maken wij de collectie uniek en spannend.

Onze collectie banken is dit najaar ook verder uitgebreid met de nieuwe vtwonen banken. Bezoek ons in hal 12 op stand 12.154 om de banken te testen, de sfeer te proeven en accessoires te shoppen. Je kunt op de beurs direct een bestelling plaatsen en je artikelen worden gratis thuis bezorgd.