De Reigers laat punten liggen

Na weken van overwinningen lukt het De Reigers niet van Leonidas te winnen.
Na weken van overwinningen lukt het De Reigers niet van Leonidas te winnen. (Foto: Rowin van Diest)

HOOFDDORP - De hockeyers van De Reigers kwamen zondag 20 oktober tegen het laag geplaatste Leonidas niet verder dan 2-2. En dat was een teleurstelling voor de koploper. De hockeydames wonnen wel.

Dit duel in de Overgangsklasse was lange tijd matig om naar te kijken. Het team van coach Wiegert de Regt dat de afgelopen weken zo overtuigend had gespeeld was deze keer minder sterk. Het werd dan ook na iets meer dan 10 minuten 0-1. De Reigers ging daarna iets beter spelen en door een strafcorner van Mark Weber werd het 1-1. De thuisploeg ging sterk door en via Chris de Vetten werd het 2-1. Nog voor het rustsignaal kwam de tegenstander uit Rotterdam op 2-2.

Kansen

In de tweede helft waren er zeker kansen voor de koploper, maar die werden niet benut. De Regt en zijn manschappen waren teleurgesteld. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen medekoploper Huizen. De teams hebben evenveel punten.

Hockeyvrouwen

De vrouwen van De Reigers versloegen zondag 20 oktober thuis Weesp met 2-1. Het team van trainer Jarit Hueting won verdiend en blijft in haar klasse op de achtste plek staan.