Griezel mee met het Halloween kinderfeest

Uit
Afbeelding
(Foto: )

HOOFDDORP - Hoofddorp Winkelstad staat komend weekend in het teken van Halloween. Zaterdag 26 oktober is er een gezellig Halloween kinderfeest. Zondag 27 oktober is er een gratis Halloween workshop.

De echte Griezelbus van Paul van Loon is zaterdag vanaf 13.00 uur op het Raadhuisplein te vinden. Ga mee op een griezelige reis tijdens één van de 30 minuten durende shows van P. Onnoval, Tante Dora, Meneer Beentjes en Loena vol muziek en spannende verhalen. Alleen een kijkje nemen in de bus kan ook. Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks ontbreken ook niet. Ontmoet deze bekende figuren uit de kinderboeken van Paul van Loon in het echt.

Spookhuis

Het spookhuis is te vinden op de Marktlaan. Het is hier donker en op meerdere verdiepingen zijn enge figuren tegen te komen, aangekleed met geluids- en lichteffecten. Het spookhuis is voor alle leeftijden.

Om 16.00 uur is het verzamelen op het Raadhuisplein voor een griezelige optocht door het centrum. Met de cast van de Griezelbus voorop lopen de kinderen mee met alle griezels. Kinderen die verkleed komen, maken kans om te worden verkozen tot grootste griezel. Voor drie kinderen wacht een leuke verrassing.

Programma

13.00 - 16.00 uur: Bezoek de Griezelbus (Raadhuisplein)
13.00 - 17.00 uur: Spookhuis open (Marktlaan)
13.00, 14.00 en 15.00 uur: Griezelbusshow (Raadhuisplein)
13.00 - 16.00 uur: Meet & greets met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (diverse plekken)
16.00 uur: Start optocht door het centrum (verzamelen op Raadhuisplein)
± 16.30/17.00 uur: einde optocht + verkiezing 'engst' verklede kinderen (Raadhuisplein)

Halloween workshop

Een kunstige Halloweenworkshop voor jong en oud is zondag op Polderplein-Binnen (plein voor HEMA) van 12.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis, inclusief materialen en creatieve begeleiding.

www.hoofddorpwinkelstad.nl