Conservatorium Hoofddorp zoekt jonge danstalenten

Wie professioneel danser wil worden, kan het beste zo vroeg mogelijk beginnen.
Wie professioneel danser wil worden, kan het beste zo vroeg mogelijk beginnen. ((Foto: JORIS-JAN BOS))

HOOFDDORP - Voor wie het liefst elke dag met dansen bezig is en hiermee meer wil doen? Of houdt van bewegen en muziek en in is voor een uitdaging? Kom dan zaterdag 2 november naar de auditie voor de Dansvakopleiding Koninklijk Conservatorium bij Pier K.

Auditiemiddag

Zaterdag 2 november is er een dansauditie voor het Koninklijk Conservatorium bij dansschool Pier K op het Raadhuisplein. Jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 van de basisschool kunnen deelnemen. De auditie begint 14.15 uur, deelname is gratis.

Tijdens de auditie wordt gekeken naar muzikaliteit, creativiteit, coördinatie en gevoel voor beweging. De jury kijkt naar talent, danservaring is geen vereiste. De kinderen die de auditie in Hoofddorp succesvol doorlopen, kunnen instromen in het oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding.

Introductie

Het oriëntatieprogramma van de Dansvakopleiding biedt kinderen in groep 4 tot en met 8 van de basisschool de mogelijkheid lessen te volgen als introductie op de opleiding. Om van dans later je beroep te maken, is het namelijk goed om zo jong mogelijk te beginnen met de juiste training. Na het oriëntatieprogramma kunnen de leerlingen auditie doen voor de Dansvakopleiding: een volledige opleiding tot professioneel danser, afgestemd op de eisen van de internationale beroepspraktijk.

Aanmelden kan via:

koncon.nl/dansvakopleiding

Meer berichten