Logo SV Overbos.
Logo SV Overbos. (Foto: PR)

HOOFDDORP - SV Overbos won zaterdag 9 november met 4-2 van het Haarlemse THB.

Vooraf al een duel waarin de teams niet voor elkaar wilden onderdoen. THB bestaat voor driekwart uit spelers die nog niet zo lang geleden bij Overbos actief waren. Overbos moest het doen zonder verschillende basisspelers, die geblesseerd waren of moesten werken. Enkele spelers uit het derde team waren bereid mee te doen.

Op het veld was van die verzwakking niets te merken. THB kreeg te maken met een zeer gretige tegenstander die knokte voor iedere bal. Met rust stond het 2-0. In de tweede helft bleef de thuisploeg stug doorgaan en scoorde nog twee keer.

Na afloop praatten de teams in de kantine nog gezellig na. Het was een sfeervolle middag zonder enige wanklank. Beide ploegen kijken al uit naar de return in 2020.