Hawks1 geeft USRC een pak slaag (46-7)

De spelers van de Hawks in een scrum met de Utrechtse studenten. (foto aangeleverd) rodi.nl

HAARLEMMERMEER - Een koude zondagmiddag met een schrale oostenwind konden de Hawks senioren 1 er niet van weerhouden om ook deze wedstrijd tegen de Utrechtse studentenvereniging met winst (46-7) na zich toe te trekken.
Een wedstrijd die beladen begon gezien één van de spelers van het Utrechtse spelers juist aan het begin van deze week kwam te overlijden. Met respect werd er voor de start van de wedstrijd één minuut stilte gehouden waarbij zowel spelers als publiek muisstil op of langs het veld stonden.
Na het fluitsignaal van de referee wisten de Hawks al snel de wedstrijd naar zich toe te trekken en scoorde in de eerste helft diverse try's. De Utrechtse studenten gaven vooral in de tweede helft niets meer weg en gingen volop in de verdediging waardoor de Hawks zich een weg moesten knokken naar de Try line .
Door de juiste tactiek en veel mooie tackles werd de stand 46-7 en klimmen de Hawks in de 4e klassepoule op naar plek vier wat kan betekenen dat het team weleens kan promoveren naar de derde klasse.