Eerbetoon aan Paul Mc Cartney - Professionele muzikanten gaan undercover

Nieuws
Het podium van The Shack. (Foto: aangeleverd)
Het podium van The Shack. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

OUDE MEER - Paul McCartney mag ook zeker niet ontbreken als het gaat om een eerbetoon in de undercoversessie reeks. Het concept van de undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan 'de muzikale groten der aarde'. Kwaliteitscovers dus, met zondagmiddag 25 november een ode aan Paul Mc Cartney. Open vanaf 15.00 uur. Paul Mc Cartney undercover begint om 16.00 uur, entree is 10,00 euro.
Deze eerste undercoversessie van dit seizoen in The Shack is meteen al een ijzersterke met een buitengewoon mooie line-up. Niemand minder dan Thomas Meeuwis (Woodstock The Story) is de aangewezen persoon om in de huid te kruipen van deze wereldwijd bekende muzikant. Met aan zijn zijde muzikanten als Tim Beudel (Woodstock the Story, drums/zang) Rob Winter (Borsato, Kayak; gitaar), Guido van Heuvelen (Pianohouse; piano/zang), Pim Kokkeler (Kenny B; gitaar/Zang), Matthijs van Noort (Woodstock the story; toetsen/zang) belooft ook deze zondag een muzikaal hoogstandje te gaan worden.
Een middag om naar uit te kijken met nummers als Band on the Run, Jet, Let me Roll it, Maybe I’m Amazed, Mother Nature’s Son, Penny Lane en vele andere juweeltjes van The Beatles, Wings, en de solocarrière van Sir Paul Mc Cartney.
Op zondag 2 december mag The Shack deze band, bestaande uit vijf zeer jonge en getalenteerde muzikanten verwelkomen op het podium. Een bijzondere band, een bijzondere act. Een reis door de tijd, blues van toen, blues van nu. Voor het programma en openingsdagen/tijden: www.the-shack.info. Adres: The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.