De hele maand maart is het fashion wat de klok slaat in Hoofddorp Winkelstad.
De hele maand maart is het fashion wat de klok slaat in Hoofddorp Winkelstad. ((Foto: Hoofddorp Winkelstad))
Bedrijf in Beeld

Gratis demo's en advies op Lifestyle Square in Hoofddorp

  Bedrijf in Beeld

HOOFDDORP - Hoofddorp Winkelstad is de hele maand maart Fashionstad. Na een succesvolle Castingdag, konden fashionista's zondag 17 maart zelf creatief aan de slag. Op het Polderplein-Binnen konden zij, onder begeleiding van ontwerpster Sacha Wendt, een eigen leren riem maken en versieren. Komende week staat Lifestyle Square op het programma.

Tijdens Lifestyle Square, zondag 24 maart van 12.00 tot 17.00 uur op Polderplein-Binnen, geven ondernemers uit het Centrum demonstraties. En bezoekers krijgen adviezen op het gebied van mode, beauty en meer. Maak kennis met:

- B.A.E. (Before Anything Else), het nieuwe vegan beautylabel van HEMA. Een make-up artist van HEMA Hoofddorp geeft beautyadvies;

- ANWB demonstreert de nieuwste Human Nature koffer St Tropez; een koffer met geïntegreerde digitale weegschaal en USB-poort;

- Vitaminstore adviseert op het gebied van uiterlijke verzorging en ook innerlijke verzorging met supplementen voor huid, haar en nagels.

Er zijn ook aanbiedingen in de desbetreffende winkels.

Hoogtepunt van Fashion Event & More zijn de Fashion Shows, zaterdag 30 en zondag 31 maart waarbij modellen kleding van modewinkels uit Hoofddorp presenteren.

Meer berichten