Bedrijf in Beeld

Open dag Be-U Huidverzorgingsstudio

  Bedrijf in Beeld
Kim Kossen, eigenaresse van Be-U, is gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up.
Kim Kossen, eigenaresse van Be-U, is gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente Make-Up. ((Foto: PR))

HOOFDDORP - Wegens succes wordt zaterdag 13 april bij Be-U Huidverzorgingsstudio aan de Van den Berghlaan voor de tiende keer de open dag Permanente Make-Up gehouden.

Permanente Make-Up

Op deze dag kunnen alle geïnteresseerden tussen 12.00 en 16.00 uur vrijblijvend langskomen in de studio aan de Van den Berghlaan om demonstraties van PMU (Permanente Make-Up) aanbrengen bij te wonen. Al meer dan 22 jaar is Kim Kossen, eigenaresse Be-U, hierin gespecialiseerd.

Voor veel mensen is PMU de ideale oplossing. Zoals mensen bij wie geen of nauwelijks haartjes meer groeien. Iedere morgen moeten dan de wenkbrauwen met potlood of poeder getekend worden. Maar als het heel warm wordt of deze persoon wil gaan sporten of zwemmen, dan is er de angst of het potlood wel blijft zitten. Met PMU is deze angst er niet. Zelfs 's morgens bij het opstaan zitten er gewoon wenkbrauwen; 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dit geldt natuurlijk ook voor eyeliner.

Als iemand PMU wil laten aanbrengen, wordt voor de eerste afspraak 2 uur uitgetrokken. Er wordt - afhankelijk van huid, haar en ogen - de juiste kleur pigment gekozen. Vervolgens worden met een heel dun kwastje wenkbrauwhaartjes in de juiste vorm op de huid getekend. Wanneer de vorm van de getekende wenkbrauwen goed is, wordt pas de pigment in de huid aangebracht. Na 5 a 6 weken komt de klant voor de tweede behandeling naar de studio.

PMU blijft 3 tot 5 jaar in de huid zitten. Geïnteresseerd in Permanente Make-Up, maak 13 april dan vrijblijvend kennis met PMU.

Be-U Huidverzorgingsstudio
V/d Berghlaan 461 Hoofddorp
023-5553591
kim@be-u.nl
Ma t/m do: 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 13.00 uur

Meer berichten