Familie van der Hoorn maakt gebruik van glasvezel in het buitengebied.
Familie van der Hoorn maakt gebruik van glasvezel in het buitengebied. ((Foto: Buro Rietveld - Erno Wientjens))
Bedrijf in Beeld

Glasvezelcampagne buitengebied laatste week in

  Bedrijf in Beeld

HAARLEMMERMEER - De vraagbundeling van GlasDraad in het buitengebied van Haarlemmermeer gaat de laatste week in. Bewoners en ondernemers kunnen zich nog enkele dagen aanmelden voor glasvezel. De aanleg gaat door als op 15 april minimaal 50 procent zich heeft ingeschreven voor glasvezel. Want alleen met elkaar krijgt het buitengebied van Haarlemmermeer glasvezel.

De komst van een glasvezelnetwerk is hard nodig, want snel en betrouwbaar internet speelt een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Zowel zakelijk als privé, zelfs voor tv-kijken is tegenwoordig een snelle verbinding nodig.

Bijeenkomsten

Wanneer bewoners en ondernemers nog twijfelen, bieden de laatste twee informatie- en inschrijfbijeenkomsten uitkomst. Tijdens de bijeenkomst wordt iedereen persoonlijk te woord gestaan en worden vragen over glasvezel beantwoord. Ook is er gelegenheid om direct in te schrijven. Belangrijk om te weten, aanmelden voor glasvezel na 15 april levert een hogere rekening op. De bewoner betaalt dan de werkelijke aansluitkosten voor de aanleg van glasvezel in plaats van het exclusieve aanbod tijdens deze campagne.

De volgende bijeenkomsten staan nog op de planning:

  • 11 april 19.00-21.00 uur C-Bèta, Rijnlanderweg 916 in Hoofddorp
  • 12 april 17.00-20.00 uur Dorpshuis de Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg

Inschrijven voor glasvezel kan eenvoudig en direct online via www.glasdraadhaarlemmermeer.nl. Als 50 procent van de bewoners en ondernemers voor 15 april meedoet, is de komst van glasvezel een feit. De verwachting is dan dat alle aangemelde adressen in het buitengebied van Haarlemmermeer in 2020 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.

www.glasdraadhaarlemmermeer.nl

Meer berichten