Kom lekker snuffelen bij Tuincentrum Osdorp.
Kom lekker snuffelen bij Tuincentrum Osdorp. ((Foto: PR))

Tuincentrum Osdorp klaar voor traditionele paasshow

  Bedrijf in Beeld

AMSTERDAM - Tijdens de Paasshow kunt u op 1ste Paasdag ( 12.00 -17.00 uur ) en 2de Paasdag ( 9.30- 18 uur ) terecht  voor al je tuin- en woonartikelen. Met o.a. mooiste tuinplanten , kamerplanten , tuinmeubelen , barbecues , tuinhout , bestrating Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om de klanten naar tevredenheid te helpen is tuincentrum Osdorp een van de grootste tuincentra in Noord-Holland! Kom u tijdens de paasdagen vergapen aan het zeer uitgebreide assortiment en de nieuwste tuintrends.

Bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je het grootste aanbod tuinplanten van Amsterdam welke je op je gemak overdekt kunt komen uitzoeken. Het grote assortiment met tuinplanten is opgedeeld in verschillende plantgroepen, zoals: éénjarige tuinplanten, vaste tuinplanten, struiken & heesters, klimplanten, siergrassen, fruitbomen en -planten, kruidenplanten, rozenplanten en mediterrane tuinplanten.  Door de juiste tuinplanten op de juiste plaats in je tuin te zetten kan iedereen het hele jaar door genieten van een groene tuin vol met kleurrijke uitbarstingen. De groen experts van tuincentrum Osdorp weten er alles van en kunnen je er goed over adviseren.

Barbecues

Het mooi weer komt er weer aan dus de tijd om gezellig te gaan barbecueën. De tuin is een verlengstuk geworden van de huiskamer en barbecueën is daar een belangrijk onderdeel van. Bij Tuincentrum Osdorp vindt u ongeveer 250 verschillende barbecues met o.a. de bekende merken als Green egg en Weber. Laat u inspireren tijdens de paasshow bij Tuincentrum Osdorp aan de Osdorperweg 247 in Amsterdam Osdorp, telefoon 020 - 667 6060 , www.osdorp.nl.

Yvette van der Does
Meer berichten