Een impressie
Een impressie ((Foto: PR))
Bedrijf in Beeld

Duurzame vakantiehuizen in Randstad zijn hot

  Bedrijf in Beeld

VELSEN-ZUID - Terwijl begrippen als duurzaam en gasloos op de gewone woningmarkt nog goed tot ontwikkeling moeten komen, is het al mogelijk een gasloze vakantiewoning aan te schaffen. En ook nog op een unieke plek: een groen gebied nabij Amsterdam en Haarlem. Zowel geïnteresseerden in een eigen vakantiehuis als investeerders tonen veel belangstelling voor deze slimme ontwikkeling. Verwacht wordt dan ook dat in het weekend van 25 en 26 mei, wanneer de verkoop start, veel vakantiewoningen gekocht worden.

Het gaat om veertig direct aan het water gelegen woningen die de laatste bouwfase vormen op een modern en verzorgd recreatiepark: Droompark Buitenhuizen. Verscholen in het groen in stadspark Spaarnwoude en aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Volop natuur rondom dus, maar ook met steden als Amsterdam, Haarlem en IJmuiden in de buurt. Die combinatie van ontspannende natuur en prikkelende steden op het gebied van cultuur en vertier dichtbij, maken de ligging uniek en begerenswaardig.

Er zijn drie typen woningen, alle gasloos, en vervaardigd met gebruikmaking van duurzame en onderhoudsarme materialen. Hun ligging en state-of-the-art uitvoering zorgen dat deze ultramoderne, lichte vakantiewoningen interessante verhuurmogelijkheden bieden. Het maakt de woningen bovendien erg geschikt als investering. Zeker nu door de geopolitiek het beleggen onder druk staat en de banken nauwelijks rente bieden, is de markt van recreatiewoningen een slim alternatief en sterk in ontwikkeling.

Droompark Buitenhuizen stelt geïnteresseerden zaterdag 25 en zondag 26 mei (11.00 tot 17.00 uur) in staat een kijkje te nemen op het park, informatie over de woningen in te winnen en voor inschrijving voor dit nieuwe project.

Informatie bij de accountmanager Johannes Meijer, 06-23056549 en

www.droomparken.nl/buitenhuizen

Droompark Buitenhuizen
Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Meer berichten