(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

De oplossing voor uw voet, knie, heup -en rugklachten

  Bedrijf in Beeld

REGIO HEEMSKERK– De huidige praktijk van Praktijk voor Podotherapie Heemskerk wordt per 1 juni overgenomen door RondOm Podotherapeuten. Met deze overname verandert tevens de locatie naar: Simon van Haerlemstraat 50 Heemskerk. In deze praktijk zal allround podotherapeut Ian de Jonge werkzaam zijn. RondOm Podotherapeuten zet zich in om de zorg dichtbij de patiënt te brengen. Zij zijn al op meerdere locaties in de regio werkzaam en hebben al veel mensen met veel liefde kunnen helpen met het oplossen van hun voet gerelateerde problemen. 

RondOm Podotherapeuten: slimme oplossingen voor problemen die veroorzaakt worden door een afwijkende stand van de voeten of verkeerd looppatroon.

Voeten uiterst belangrijk
Een goede voetstand is de basis om goed te bewegen en daarom erg belangrijk. We staan en lopen immers vrijwel de hele dag. "Als je 50 jaar bent, heb je al drie keer de wereld rondgelopen" vertelt Sofie Depondt, podotherapeut bij RondOm Podotherapeuten. Deze belasting wordt nog weleens onderschat en daarom is het geen wonder dat er veel mensen last hebben van voetklachten. Denk hierbij aan: vermoeide voeten, doorgezakte voeten, peesontstekingen, hielpijnen, of klachten en blessures in de knieën, heupen en rug.

De podotherapeut
Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en daaraan gerelateerde aandoeningen. Naast verhelpen van klachten kan de podotherapeut ook voorkomen dat u problemen krijgt. Het unieke van een podotherapeut is dat deze altijd op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem. Tijdens het onderzoek wordt gekeken naar de stand van het lichaam, de beweeglijkheid, het looppatroon en daarbij worden naast de kennis en ervaring van de podotherapeut ook de nieuwste technieken, zoals hightech loopanalyse en drukmeetapparatuur ingezet. Aan de hand van de verkregen gegevens, wordt er door de podotherapeut een behandeling voorgesteld, welke na overleg met u, kan worden gestart. 

Afspraak maken en website
Voor het maken van een afspraak of voor het verkrijgen van informatie, kan men iedere werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur het centrale telefoonnummer 088-1180500 bellen. Daarnaast kan men 24 uur per dag een afspraak maken via de webagenda, te vinden op www.rondompodotherapeuten.nl.
 

Meer berichten