Een groot deel van de medewerkers op de trap in het nieuwe onderkomen.
Een groot deel van de medewerkers op de trap in het nieuwe onderkomen. ((Foto: Evert Ruis))

Nieuwste caravans van Hobby en Fendt

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND – De ongetwijfeld grote groep bezoekers van de introductiedagen van Caravancentrum Waterland (van donderdag 10 tot en met zondag 20 oktober) zullen hun ogen uitkijken. Niet alleen bij het zien van de nieuwste modellen caravans van Hobby en Fendt. Ze zullen zich vergapen aan het nieuwe onderkomen aan de Polderweg 18 in Baanstee-Noord.

De cliënten van Caravancentrum Waterland kunnen sinds kort terecht in een opvallend rondvormig pand met een oppervlakte van 7.500 vierkante meter. De totale perceeloppervlakte telt liefst 12.000 vierkante meter. Caravancentrum Waterland 2.0 heeft nu alles onder één dak.

De introductiedagen worden jaarlijks drukbezocht, maar het moet niet uitgesloten worden dat veel meer bezoekers dan gebruikelijk, uit pure nieuwsgierigheid, een kijkje komen nemen. Er is ook wel het nodige te zien, zowel op de begane grond als op de eerste etage. Belangrijk is dat ondanks de grootte van het pand het huiskamergevoel gebleven is.

"Op de begane grond presenteren we de nieuwste modellen caravans van onze merken Hobby en Fendt. Beneden bevindt zich ook onze grote kampeershop. Op de eerste etage staan onze gebruikte caravans en campers. Caravans in de prijsklassen vanaf € 750,- tot pakweg € 40.000,- en nog iets duurder. Ten aanzien van de campers hebben we mooie gebruikte- en ook nieuwe modellen. De nieuwe zijn van Hobby, de occasions van alle merken. Bovendien staan boven de voortenten en vouwwagens, ook hier nieuw en gebruikt", vertelt bedrijfsleider Coen Lageveen.

Enthousiaste klanten

Lageveen is een tijdje weggeweest, maar is dolblij op het oude en vertrouwde nest teruggekeerd. "Ik ben echt heel blij weer hier te werken. Ik kan met Jan (van Zon, eigenaar van het centrum) lezen en schrijven. We weten wat we aan elkaar hebben. En extra leuk is het dat klanten, die uit heel Nederland komen, enthousiast reageren op mijn terugkeer."

Gedurende de introductiedagen gelden verschillende acties. Eén ervan is een verloting van cadeaubonnen, te besteden bij Caravancentrum Waterland. Het gaat om drie bonnen van € 50,-, twee van € 100,- en een van € 500,-.

Bezoekers van de introductiedagen kunnen erop rekenen dat er koffie en thee is en dat er een hapje en een drankje wordt geserveerd.

Het adres van Caravancentrum Waterland is Polderweg 18 in Purmerend. Het telefoonnummer is 0299 47 72 10. Voor meer informatie kijk op www.caravancentrumwaterland.nl

Meer berichten