De medewerkers werken in fijne teams.
De medewerkers werken in fijne teams. ((Foto: Nieuw Unicum))
Bedrijf in Beeld

MS Expertisecentrum Nieuw Unicum maakt het verschil

  Bedrijf in Beeld

ZANDVOORT - Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige? En wil je eens een kijkje nemen in een gespecialiseerde zorginstelling met een relatief jonge en en diverse doelgroep? Kom dan langs donderdag 31 oktober en ontdek wat MS Expertisecentrum Nieuw Unicum te bieden heeft. Onze verzorgende Marjan Hoppenbrouwer is blij dat ze anderhalf jaar geleden zelf een kijkje kwam nemen.

"Heerlijk om weer nieuwe dingen te leren bij Nieuw Unicum", vertelt Marjan. "Dertig jaar heb ik in de ouderenzorg gewerkt en stond stil. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere baan. Hier word ik bijgespijkerd over verpleegtechnische vaardigheden, over MS en niet-aangeboren hersenletsel. Ik vind de scholingen over deze ziektebeelden zo interessant!"

MS Expertisecentrum

Nieuw Unicum ligt op een uitgebreid complex in de duinen bij Zandvoort. "Dit is hét expertisecentrum in Nederland voor de specialistische zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling van mensen met MS", vertelt Manager Behandelzaken Liesbeth Kooij. "Onze 250 bewoners krijgen hier echt zorg op maat. Wij denken in mogelijkheden en zetten een stapje extra. Ondanks hun vaak complexe beperkingen, halen onze bewoners zoveel mogelijk uit het leven. En wij ondersteunen ze."

Marjan: "Ik werk in een fijn team. We zorgen er dagelijks samen voor dat de bewoners van onze afdeling op tijd aan hun dag kunnen beginnen. Daarnaast begeleid ik ze naar afspraken met behandelaars en heb ik contacten met mantelzorgers en familie. Ik heb veel contact met de bewoners. Heel waardevol. Je leert elkaar goed kennen."

Kom langs

Met eigen ogen zien wat werken bij Nieuw Unicum zo bijzonder maakt? Je bent op 31 oktober welkom tussen 13.00 en 18.00 uur aan de Zandvoortselaan 165 in Zandvoort. Je kunt vrij inlopen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je vragen stellen aan medewerkers over het werk, opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Ook kun je mee met een rondleiding. Bezoek alvast www.werken-bij-nieuwunicum.nl/vacature-verzorgende en op YouTube: https://youtu.be/UDVtALMBsg8. Vragen? Aarzel niet en mail ze naar personeelszaken@nieuwunicum.nl of bel 023-5761108.
Meer berichten