De winkel van Paul van 't Hullenaar in De Symfonie.
De winkel van Paul van 't Hullenaar in De Symfonie. ((Foto: Aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Juwelier en diamantair Paul van 't Hullenaar gaat met pensioen

  Bedrijf in Beeld

NIEUW-VENNEP - Paul van 'Paul van 't Hullenaar Juwelier / Diamantair' in De Symfonie gaat met pensioen. Daarom is eind november een grootse uitverkoop van alle sieraden en horloges gestart. De zaak sluit eind maart 2020 definitief.

Grootse opruiming als afscheid

Al ruim 40 jaar bestaat de winkel van juwelier en diamantair Paul van ' t Hullenaar met een brede collectie sieraden en horloges. Daarnaast ontwerpt Paul exclusieve sieraden in goud en zilver, met of zonder edelstenen. Maar ook verouderde sieraden kan hij omvormen tot nieuwe creaties.

De passie voor het ontwerpen en creëren van sieraden zat er bij Paul al vroeg in. "Op jonge leeftijd soldeerde ik al ringetjes voor de meisjes uit mijn klas. Dus na de middelbare school heb ik mij direct ingeschreven voor de opleiding voor goud- en zilversmid in Schoonhoven. Naast dat ik hier mijn droomberoep kon leren, ontmoette ik hier de liefde van mijn leven."

Droom

Van 't Hullenaar begon met werken als antiquair in de zaak van zijn schoonouders. "In 1978 ben ik gaan werken als manager van een juwelierszaak aan het Venneperhof in Nieuw-Vennep. Tien jaar later kreeg ik de mogelijkheid de zaak over te nemen. Toen kwam mijn ware droom uit." Het oorspronkelijke pand integreerde in 2003 in het nieuwe winkelcentrum De Symfonie.

Creatief in het ontwerpen en vermaken van bestaande sieraden en daarnaast een grote kennis van horloges. Daar staat juwelier en diamantair Paul van 't Hullenaar om bekend. Als goudsmid weet Paul als geen ander, samen met de klant, de mooiste sieraden te ontwerpen waarbij briljant of kleurstenen het middelpunt zijn. Handgemaakte sieraden met daarin een saffier of een prachtige briljant behoren tot de mogelijkheden. Ook voor wie een unieke, handgemaakte trouwring wil. Paul ontwerpt, samen met de klant, de ring en zoekt daar eventueel een passende briljant bij.

Uitverkoop

Omdat Paul geen opvolger heeft en zelf inmiddels 66 jaar oud is, is het tijd om van zijn pensioen te gaan genieten. Maar hij neemt wel met een knaller afscheid met een grootse uitverkoop. "Alles moet weg. Een mooie gelegenheid om in de decembermaand sieraden en horloges tegen een aantrekkelijke prijs te kopen, met kortingen van 25 tot 60 procent. Ook het atelier blijft open tot eind maart."

Paul van 't Hullenaar Juwelier en Diamantair
De Symfonie 45 Nieuw-Vennep
0252-686053
https://hullenaar.com

Meer berichten